Atenție! Pozele cu îmbulzeală la metrou atrag pensionari, care vin să vadă ce se dă

Fără să-și dea seama, toate canalele media care au dat imaginile cu îmbulzeala de la metrou n-au făcut altceva decât să agraveze situația. Mii de pensionari care au văzut imaginile au tras imediat paltonul pe ei, au pus mâna pe căruciorul de piață și-au luat-o în pas alergător spre stațiile de metrou, ca să vadă ce se dă, de se îmbulzesc atâția oameni acolo.

”E grav când astfel de imagini ajung la pensionari, pentru că efectiv îi transformă”, avertizează sociologul Decebal Popescu. ”Am văzut azi pensionari care mergeau pe jos și au avut viteză superioară oricărui alt pieton. Ba unii erau chiar mai rapizi decât hipsterii pe trotinete electrice, așa viteză au prins. Pentru că asta face orice coadă pe care o văd, îi transformă în niște prădători.”

Faptul că pensionarii n-au aflat ce se dă la metrou și nici nu s-au ales cu ceva nu i-a descumpănit. ”Sigur s-a dat ceva, de a fost atâta lume la metrou, dar tineretul din ziua de azi e nesimțit și nu ne-a lăsat să ne băgăm în față, ca să prindem și noi ceva. Dar nu-i nimic, mâine o să fim la 5 dimineața la metrou, să prindem loc în față. Și venim și mai mulți decât azi”, a amenințat un pensionar.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
24 octombrie 2018 19:19
Citește mai mult despre: aglomeratie metrou pensionar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult