Pentru că trăim vremuri tulburi şi poate nu apucăm să ne mai auzim până atunci, e bine să stabilim din timp proceduri clare pentru ziua în care intră în vigoare Ordonanţa de Urgenţă care dă liber la furt, aşa cum a fost gândită de infractorul condamnat definitiv, preşedintele PSD Liviu Dragnea.protest-guvern.jpg

Cetăţeni! Nu vă lăsaţi manipulaţi! Nu daţi “Going” la cine ştie ce proteste, organizate pe Facebook. Adevăratul protest are loc la Otopeni, terminalul Plecări. Vă rugăm să respectaţi normele privind dimensiunea şi greutatea bagajelor de cală, ca să nu se producă îmbulzeală. Sfat: nu vă luaţi multe haine, că put a România. Înainte să pleci cere nişte bani împrumut de la părinţi, bunici şi rude angajate la stat, pentru că sunt banii tăi, munciţi şi furaţi de PSD ca să-i dea lor de pomană să-i voteze.

Proteste locale vor avea loc şi în provincie, în gări, autogări, sau staţiile de maxi-taxi. Cetăţenii care deţin autoturism, GPS sau aplicaţie Waze pot participa la protestele din punctele de frontieră Nădlac, Borş, ba chiar şi Giurgiu, că mai nou până şi Bulgaria e mai ok decât România.

Cei care dispun de aeroport local, precum cetăţenii din Sibiu, Tg. Mureş, Craiova sau Iaşi, sunt rugaţi să facă protest şi check-in la terminalele de care aparţin, şi să evite Bucureştiul. Pot pleca spre destinaţii mai îndepărtate şi din Frankfurt, Munchen, Istanbul sau Madrid.

Evident, trebuie să vă orientați spre bilete dus, pentru că întoarcerea în România pare să nu fie recomandată în următoarele decenii.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 02.02.2017 23:21 Politic

National Cinematografic