Posesorii de rable trebuie să fie mult mai vigilenți de acum încolo. Începând cu 20 mai, dacă poliția te prinde cu ITP-ul expirat, talonul și plăcuțele de înmatriculare îți vor fi ridicate pe loc și nu vei mai avea dreptul să conduci mașina, nici măcar ca să-i faci ITP-ul. Ori o împingi, ori o iei pe platformă, ori o abandonezi unde te-a prins poliția, pentru că altă soluție chiar nu există.

oltcitul_inca_se_strica.jpg Situația este chiar mai gravă pentru posesorii de Olcit. Chiar dacă, printr-un miracol, Olcitul are ITP-ul valabil, poliția tot îi va reține șoferului talonul. ”Începând cu 20 mai, Olcitul va fi considerat oficial ceea ce e de mult timp, respectiv coteț de găini mobil, astfel că nu mai are drept de circulație. Proprietarii de Olcit ar trebui să crească găini în el, nu să circule cu el pe drumuri publice”, a precizat o sursă din Poliție.

Totuși, dacă posesorul de Oltcit demonstrează că găinile pe care le crește în cotețul pe patru roți sunt hrănite ecologic, amenda va fi redusă substanțial. Iar dacă este convingător, poate chiar convinge polițistul să-și plătească întreaga amendă în ouă și găini vii.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Monday, 16.04.2018 11:48 Politic

National Cinematografic