PSD a început în forță campania electorală umplând cutiile poștale ale pensionarilor din țară cu afișe de propagandă ale partidului, dar și numeroase calomnii la adresa adversarilor politici. Fiind trimise cu Poșta Română, pliantele au ajuns ieri și prezintă în culori deloc măgulitoare pe liderul opoziției, dl. Ion Rațiu.

ratiu_propaganda.jpg

„Miliardarul capitalist Rațiu, un reprezentant al hrăpăreței clase burghiezo-moșieresc, după ce a stat bine mersi în Occident în timp ce noi mâncam salam cu soia vine acum să ne dea sfaturi despre cum să vindem țara. Deja are un contract de vânzare a bogățiilor acestor meleaguri cu un obscur miliardar iudeo-maghiar pe nume George Soroș”, se arată în pliantele distribuite pensionarilor. 

Tot în aceastea PSD promite că va mări pensiile cu 10.000 de lei, va construi autostrada Comarnic-Brașov, va construi o nouă magistrală de metrou în Drumul Taberei și va ridica nivelul de trai atât de sus încât fiecare român își va permite un televizor color de la GEPA.


beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 03.04.2019 16:21 Politic

National Cinematografic