Au apărut corturi DNA cu Codruţa, unde poţi să semnezi pentru arestarea cărui candidat vrei tu

În București este plin de corturi electorale amplasate ilegal iar situația nu se va schimba prea curând. Din fericire există și o veste bună, au apărut și corturile electorale cu șef Direcției Naționale Anticorupție. Ca și în corturile clasice, și aici se strâng semnături pentru alegerea viitorului candidat ce va fi arestat.

„Mai avem mai puțin de două luni până la alegeri și destul de mulți candidați. Această situație se va schimba. Nu știm dacă se mai fac alegeri într-unul sau două tururi, ce vă pot promite e că, până la final, tot vreo doi vor mai rămâne nearestați”, a povestit Laura Codruța Kovesi. La finalul fiecare săptămâni se face numărarea semnăturilor și, candidatul care are cele mai multe semnături, este chemat la parchet.

Specialiștii în drept spun că aceasta este una din cele mai eficiente metode de a prinde bandit. „Practic, partea de intenție a faptei este dovedită automat. Te bagi în politică doar ca să furi, dacă îți plăcea munca învățai o meserie. Rămâne doar să-i chemi la o discuție cu procurorul și să aștepți să recunoască. Nu durează mult”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

12 aprilie 2016 07:04
Citește mai mult despre: corturi DNA kovesi

Alte articole

Vezi mai mult