Au găsit soluţia! Pentru că sunt echipe comuniste înfrăţite, Steaua va folosi stema lui Dinamo

Problemele Stelei cu stema par să fi luat sfârșit, după ce clubul din Ghencea a primit un ajutor nesperat din partea celor de la Dinamo. Astfel, „câinii roșii” au anunțat că vor oferi Stelei drept de folosință nelimitat asupra stemei lor, având în vedere că cele două echipe sunt oricum înfrățite prin modul în care au luat naștere.

„Le mulțumim din suflet fraților noștri din Ștefan cel Mare”, spune, cu lacrimi în ochi, Helmut Duckadam, președintele Stelei. „E minunat să știi că te poți baza pe frații tăi, într-un moment greu. Inițial, voiam să le furăm stema cu arbitrii, așa cum suntem obișnuiți, noroc că ne-au oferit-o ei înainte. Sunt convins că și fanii noștri vor fi încântați de noua stemă, deși probabil vor exista solicitări să înlocuim câinii cu oi”, a mai adăugat fostul portar.

Frăția dintre Steaua și Dinamo ar putea merge chiar mai departe de atât. „Purtăm discuții pentru o fuzionare, pe viitor. Avem atât de multe lucruri în comun, e și păcat să nu fim împreună: ambele echipe s-au născut frumos, după desființări ale altora, ambele au furat titluri cu sudoare și lacrimi, ambele au suporteri adevărați de rezultat și patroni cinstiți în pușcărie”, a încheiat Duckadam.

Scris de Luchian
8 decembrie 2014 14:12

Alte articole

Vezi mai mult