Au început simulările! Elevii români nu au emoţii: Tot anul am simulat că învăţăm

Mii de elevi din clasa a VIII-a au început astăzi simulările pentru Evaluarea naţională! Cei mai mulţi dintre ei au întâmpinat examenele fără emoţii, declarând că au început să simuleze învăţatul încă de anul trecut.

Dornici să ajungă în licee bune, unde să continue să simuleze că îşi construiesc un viitor, copiiii spun că au deplină încredere în profesorii care i-au introdus în tainele simulării. “Noi ne-am făcut treaba şi am simulat că învăţăm, acum e de datoria lor să simuleze că ne corectează lucrările. Altfel vor primi doar un simulacru de şpagă de la părinţii noştri”, spune Robert Acrişor, elev în clasa a VIII-a.

După ce termină de simulat că corectează lucrările, personalul didactic asigură că “dacă chiar interesează pe cineva”, va afişa “nişte rezultate”, “undeva în preajma zilei de 7 martie”.

„În procesul de evaluare se pot strecura inadvertenţe, caz în care elevii sunt invitaţi să depună contestaţii, iar noi vom simula că ne dăm toată silinţa să corectăm erorile apărute”, adaugă un profesor.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
18 februarie 2014 11:02

Alte articole

Vezi mai mult