Au mers prea departe? Statul Islamic a revendicat meteoritul care a dus la dispariția dinozaurilor

Obișnuiți să-și asume responsabilitatea pentru fiecare atentat, indiferent dacă au auzit de el sau nu, liderii ISIS au făcut o nouă declarație șocantă: gruparea teroristă susține că ar fi pus la cale dispariția dinozaurilor, în urmă cu 65 de milioane de ani și 4 luni.

„Noi am trimis meteoritul spre pământ, să fie clar!”, a țipat Abdulah Ab Dulah, purtător de cuvânt ISIS. „Ne săturasem ca dinozaurii să nege sanctitatea Coranului și să nu îl recunoască pe Muhammad ca profet suprem. De fiecare dată când îi puneam să recunoască, nu ziceau nimic, tăceau ca proștii și mestecau iarbă ostentativ. Dar principalul motiv a fost că suntem psihopați și aveam chef să omorâm ceva, tradiție păstrată și azi”, a adăugat acesta.

ISIS susține că atacul a fost planificat cu atenție, ca să producă pagube cât mai mari. „Am legat câteva mii de luptători islamiști de brâul celui mai mare meteorit și le-am aplicat dinozaurilor păgâni pedeapsa binemeritată”, spune Ab Dulah.

Atacurile ISIS nu se opresc aici. Într-un clip postat recent, gruparea a revendicat deja următorul tsunami din Oceanul Pacific, dar și erupția unui vulcan din Islanda, „nu contează numele, care erupe primul”.

Scris de Luchian
8 august 2016 13:08
Citește mai mult despre: atentat dinozauri ISIS meteorit teroristi

Alte articole

Vezi mai mult