Au schimbat tactica. Un șef de filială PNL a comandat 14 primari PSD prin Glovo

Se pare că PNL-ul a luat în seamă acuzațiile conform cărora în loc să prevină pandemia de coronavirus o ajută și a început să aibă comportament adecvat vremurilor. Astfel, următoarele achiziții de primari PSD se vor face prin Glovo.

„E bine ca în această perioadă să ne protejăm și să stăvilim răspândirea acestui flagel. De aceea am folosit această aplicație super-utilă care mi-a adus, în doar două ore, 14 primari PSD proaspeți și frumos împachetați. Erau calzi, încă se mai simțea aroma de căcat în pachet”, a explicat liderul filialei PNL care a avut inițiativa.

Primarii PSD pot fi achiziționați prin aplicație la prețuri modice întrucât în această perioadă se tranzacționează foarte mulți traseiști și oferta e mare. În plus, din cauza pandemie nu se mai dau amenzi pentru depozitare gunoaie, că oamenii legii sunt preocupați să stea în genunchi la interlopi.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
28 august 2020 08:08

Alte articole

Vezi mai mult