Augustin Zegrean de la CCR, declarat de revista LIFE cel mai senil om din România

Democraţia românească atrage, din nou, atenţia marilor publicaţii internaţionale, jurnaliştii străini fiind uimiţi de felul absolul hazliu în care decidem să ne conducem ţara. Revista LIFE a alocat în numărul de luna aceasta un amplu spaţiu activităţii profesionale depuse de Augustin Zegrean, preşedintele Curţii Constituţionale a României.

După ce au întrebat o serie de experţi în politică dar şi antropologi de renume, esteticieni, medici veterinari, filosofi şi specialişti în drept, jurnaliştii străini au ajuns la concluzia că Zegrean este cel mai senil om din România şi unul din cei mai senili din Europa de Est. Zegrean a intrat în atenția oamenilor de știință după ce a făcut o serie de declarații cum ar fi cele referitoarea la desfrânare, prostituție și homosexualitate: „Să nu fii desfrânat este cea de-a șaptea poruncă. În ziua de astăzi, statele se forțează să aleagă legi ale desfrânării, pentru că se vorbește despre legea prostituției. Sigur că se și se practică. Dar când statele legiferează căsătoria între persoane de același sex, tocmai pentru a justifica libertatea de a-ți alege orientarea sexuală, cum rămâne cu porunca aceasta?”, a declarat, recent, Zegrean.

„Nu există nici o fărâmă de îndoială că moşul are o idee extrem de vagă pe ce lume trăieşte. Cel mai probabil este o boală profesională, şi ceilalţi membri ai curţii au tot felul de idei fantasmagorice, delirează zilnic şi se consideră un fel de ayatollahi ai democraţiei. Este amuzant şi trist totodată, n-am întâlnit nicăieri în lume, nici măcar în ţările africane, ca nişte oameni numiţi politic să aibă asemenea deliruri de grandoare şi să se creadă echidistanţi şi imparţiali”, spune redactorii LIFE.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

9 mai 2016 15:05
Citește mai mult despre: ccr zegrean

Alte articole

Vezi mai mult