AUR nu mai vrea morți pe șosele: „Redeschideți tunelurile dacice acum!“

Liderii AUR spun că autoritățile nu mai au nicio scuză pentru a ține tunelurile dacice închise. Ei spun că accidentele de pe șosele României din ultimele zile sunt un semnal cât se poate clar de la Zamolxe, prin care zeul dac ne atrage atenția că tunelurile dacice trebuie deschise de îndată.

„Dacii ne-au lăsat kilometri întregi de tuneluri, unele în regim de autostradă, iar dușmanii țării de la guvernare le țin închise, ca să moară bravii români pe șoselele c-o bandă pe sens. Drulă, de la ministerul Transporturilor, are 24 de ore la dispoziție să deschidă toate tunelurile dacice, altfel îl vom acuza de genocid împotriva românilor“, a anunțat într-o conferință comună cuplul de lideri AUR, Claudiu Simion și George Târziu.

Liderii AUR spun că toate șoselele ar trebui să aibă sens unic, urmând ca tunelurile dacice să acopere complet sensul invers. „Și-ar trebui interzise toate mașinile străine, să circule doar Dacia prin tunelurile dacice, așa cum cu siguranță și-ar fi dorit strămoșii nostri daci“, a punctat Claudiu Simion.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
27 iulie 2021 11:03
Citește mai mult despre: aur tuneluri dacice

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult