AUR s-a prăbușit la 1% după ce George Simion a trimis invitații la nunta lui

Alianța pentru Unirea Românilor înregistrează un recul puternic după ce liderul partidului, George Simion, a trimis invitații la nunta sa către toți membrii și simpatizanții. După ce a început să circule zvonul că Simion face nuntă mare și invită pe toată lumea, au început să curgă demisiile din partid.

Se pare că aceasta a fost și intenția lui George Simion. Folosindu-se de declarațiile inflamatorii patriotarde, el a adunat inițial pe Facebook și apoi și electoral o adevărată armată de invitați care urmau să se simtă prost dacă nu vin cu plicul gros la nunta lui.

”Strategiile politice ale lui Simion au fost în sfârșit explicate. De asta cutreiera el țara! Ca să adune oameni pe care să-i poată invita la nuntă. Teoretic, n-ai cum să refuzi, când omul promite că te scapă de hoți, de securiști și de trădători. Și probabil de-asta nu a folosit banii încasați de AUR din subvenția de stat. Ca să aibă să dea în avans la local, pe meniuri, pe flori, pe buchetul miresei, pe costumul lui, pe decorațiuni. Vă dați seama, la nuntă cu 400.000 persoane, dacă nu dai iese ca la Woodstock în `99”, explică politologul Decebal Popescu.

Și mai multe persoane au început să fugă din partid când au auzit că de flori și decorațiuni se ocupă Rareș Bogdan.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
9 august 2022 07:13
Citește mai mult despre: aur nuntă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult