Austria a pus pe Facebook o poză cu o pisicuță și gata, au iertat-o toți românii

Awwww, cât de drăguț! Cancelarul austriac Nehammer a postat în această dimineață o pisicuță pe Facebook, atrăgând un val de simpatie față de Austria. Foarte mulți români au renunțat la planurile de a boicota OMV, BCR, Raiffeisen, Grawe Insurance, Omniasig-Viena Insurance Group, RedBull sau Pfanner, impresionați de pufoșenia pe care Nehammer a prezentat-o în această dimineață.

”Deși acum 2-3 zile sute de mii de români erau gata să ardă steagul austriac în fața ambasadei Austriei, de pe str. Dumbrava Roșie, iată că astăzi au revenit la sentimente mai bune, fiind obișnuiți să reacționeze pozitiv când văd o pisicuță pe internet. Cancelarul Nehammer a demonstrat din nou că e un fin cunoscător al psihologiei românului: lasă-l două zile, arată-i o pisicuță și prostul a și uitat”, explică psihologul Decebal Popescu.

Efectul a fost instantaneu, confirmă companiile austriece. Imediat ce Nehammer le-a arătat românilor pisica, la OMV cozile au revenit la normal, iar la BCR niciun român nu a solicitat să-și mute banii de la Pilonul II spre o altă bancă, gen BRD. Surse de la Bruxelles spun că dacă Nehammer le arată românilor încă o pisică, probabil tâmpiții vor cere nu să fie băgați în Schengen, ci să li se bage din nou vize ca să poată călători.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
12 decembrie 2022 08:37
Citește mai mult despre: Austria pisică Schengen

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult