Agenția de Mediu a identificat în cursul zilei de azi sursa mirosului de vidanjă ce a cuprins Bucureștiul. Pentru găsirea sursei s-a apelat și la ajutorul AJVPS, care a asigurat doi câini antrenați dar și a unui expert parlamentar, pentru că acesta e obișnuit cu mirosul de căcat.

ponta-interviu-hotnews.jpg

„Am restrâns arealul în jurul zonei Calea Victoriei, apoi am identificat chiar sediul redacției Hotnews.ro. Când am intrat înăuntru dl. Dan Tapalagă tocmai scria cele mai importante idei din interviul pe care l-a luat d-lui Victor Ponta. Puțea de-ți muta nasul din loc”, a declarat Cornel Baba, directorul agenției de mediu. 

Pentru aerisirea redacției s-a intervenit cu pompieri dotați cu măști de gaze. Doi dintre aceștia au leșinat la intrare când au văzut titlul articolului, alți patru au avut nevoie de îngrijiri medicale. Reprezentanții direcției de Mediu spun că mirosul de căcat se va disipa în două-trei zile asta dacă nu cumva televiziunile de știri vor prelua informația și o vor propaga și săptămâna viitoare. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 08.09.2017 17:11 Politic

National Cinematografic