Autoritatile, avertizate: „Aţi pus-o! Vasluienii nu dau cu petul in asfalt ci cu toporul în cap”

Perioada de miere prin care au trecut autorităţile locale şi centrale este istorie. Dacă până acum protestatarii din stradă au fost destul de inofensivi, rezumându-se la strigări, pancarte şi evenimente artistice, de ieri lucrurile s-au complicat destul de mult. Intrarea în scenă a potestatarilor vasluieni a pus pe jar Guvernul, pentru prima oară în stradă aflându-se oameni care chiar ştiu să dea cu pumnul sau cu parul.

Mai mulţi membri ai aparatului guvernamental şi-au arătat deja îngrijorarea cu privire la proteste, pentru că una e să fii înjurat pe facebook şi caricaturizat în internet, alta e să iei un par în cap, un cuţit în burtă şi un viol în fund. „Vasluienii nu dau cu petul în asfalt ci cu toporul în cap”, s-a şoptit destul de des şi pe holurile parlamentului.

Momentan nu s-a găsit o soluţie pentru calmarea acestora, alta în afară de oprirea exploatării gazelor de şist, încercările de ademenire cu alcool lăsându-se fără rezultat: Oamenii îl luau, îl beau, şi tot săreau la protest.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

17 octombrie 2013 10:13

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult