Autostrăzile făcute până acum nu au autorizație de construcție și vor fi distruse

Din păcate, toate autostrăzile construite până acum în România vor fi distruse în zilele următoare din ordin judecătoresc. Nici una dintre ele nu are autorizație de construcție, acest lucru fiind o premieră pentru Europa. Departamentul care se ocupa cu autorizarea construcțiilor de autostrăzi a fost desființat acum cinci ani, când guvernanții erau convinși că, în România, nu se va construi niciodată o autostradă.

Nelu Arghir, ultimul șef al acestui departament, ne-a dat următoarea declarație: „Ce m-am mai rugat atunci de ei… Le ziceam: Bă, da’ dacă construiți vreo auostradă?! Iar ei îmi spuneau: Nelule, pleacă, mă, dracu’ d-aciea! Cum crezi tu că s-ar putea vreodată construi vreo autostradă în țara asta? Și, stând așa și gândindu-mă, le-am dat dreptate. Eh, iată că ne-am înșelat cu toții.”

Deși s-a anunțat că luni dimineață începe distrugerea Autostrăzii Soarelui, se pare că au apărut niște probleme la licitație. Spre exemplu, prețul pentru care s-a achiziționat lucrarea  de distrugere este de două ori mai mare decât cel de construcție.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Mihai
5 august 2011 09:18

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult