Orice pentru un pumn de dolari! Aflat în Seychelles la un simpozion de teologie, Patriarhul Daniel a întâmpinat cu mult interes vestea că redacţia Charlie Hebdo primeşte azi "o grămadă de donaţii" din partea altor trusturi de presă, dar şi a corporaţiilor precum Google.

patriarh_desenat_mahomed.jpg
"300.000 de dolari de la Google? Pentru nişte desene?", a întrebat întâistătătorul Bisericii Ortodoxe. Deşi apropiaţii săi l-au avertizat că întreaga poveste e mult mai complicată şi implică pierderi de vieţi omeneşti, Preafericitul a insistat să nu fie bătut la cap cu detaliile. "Aduceţi-mi o coală şi un pix! Vă fac un Mahomed de vă c...ţi pe voi!", a exclamat acesta în continuare, frecându-şi mâinile.

"Poftim!", şi-a contemplat Patriarhul capodopera câteva minute mai târziu, având grijă să noteze pe spatele imaginii revoltătoare datele exacte ale contului bancar unde aşteaptă acum "gârla de piţule".

Într-un gest firesc de solidaritate, Guvernul României a donat şi el o sumă considerabilă jurnaliştilor de la Charlie, dar banii au ajuns tot la Catedrala Neamului.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Sunday, 11.01.2015 11:14 Politic

National Cinematografic