După ce l-a văzut pe Victor Ponta la DNA, Adrian Năstase a înțeles imediat că protejatul său are șanse reale să ajungă la pușcărie. ”Sincere felicitări, Victoraș!”, i-a transmis imediat prin sms fostul președinte PSD fostului președinte PSD. ”Sunt sigur că o să îți placă în pârnaie la fel de mult cât mi-a plăcut și mie. Te invidiez sincer!”

 ponta vaselina nastase.jpg

Ulterior, Adrian Năstase s-a și întâlnit cu Victor Ponta, ca să-l învețe cele mai bune replici de agățat după gratii. ”I-am explicat lucruri elementare, dar de mare efect”, a spus Adrian Năstase. ”De exemplu, după gratii cuvântul cheie e aplecat. Să faci cât mai multe aluzii la tine aplecându-te. Și, evident, să te și apleci efectiv.”

 ”I-am mai spus”, a continuat Năstase, ”și expresia magică: «Ce faci, frumosule, nu vrei să îți ridic săpunul de la duș?». Funcționează garantat, am testat de nenumărate ori asta. Vai, și câtă plăcere îți poate aduce expresia asta! Unele trucuri i le-am și arătat. Și mai sunt câteva expresii de mare efect, dar nu sunt genul care să poată fi rostite în public. Însă mă puteți crede pe cuvânt că știu ce vorbesc.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 06.04.2016 14:09 Politic

National Cinematografic