Auzind ca Ponta riscă să ajungă la pușcărie, Adrian Năstase l-a învățat niște replici de agățat

După ce l-a văzut pe Victor Ponta la DNA, Adrian Năstase a înțeles imediat că protejatul său are șanse reale să ajungă la pușcărie. ”Sincere felicitări, Victoraș!”, i-a transmis imediat prin sms fostul președinte PSD fostului președinte PSD. ”Sunt sigur că o să îți placă în pârnaie la fel de mult cât mi-a plăcut și mie. Te invidiez sincer!”

Ulterior, Adrian Năstase s-a și întâlnit cu Victor Ponta, ca să-l învețe cele mai bune replici de agățat după gratii. ”I-am explicat lucruri elementare, dar de mare efect”, a spus Adrian Năstase. ”De exemplu, după gratii cuvântul cheie e aplecat. Să faci cât mai multe aluzii la tine aplecându-te. Și, evident, să te și apleci efectiv.”

”I-am mai spus”, a continuat Năstase, ”și expresia magică: «Ce faci, frumosule, nu vrei să îți ridic săpunul de la duș?». Funcționează garantat, am testat de nenumărate ori asta. Vai, și câtă plăcere îți poate aduce expresia asta! Unele trucuri i le-am și arătat. Și mai sunt câteva expresii de mare efect, dar nu sunt genul care să poată fi rostite în public. Însă mă puteți crede pe cuvânt că știu ce vorbesc.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
6 aprilie 2016 12:04
Citește mai mult despre: nastase Ponta puscarie

Alte articole

Vezi mai mult