Hai, că se poate! I-am suportat 1200 de ani, de când și-au pus iurtele pe mănoasele noastre câmpii transilvane și au început să ne tulbure transhumanțele. Ei bine, se pare că în sfârșit avem o șansă reală de a scăpa de unguri și secui. După Consiliul European la care Turcia a fost de acord să primească toți migranții în schimbul unor sume de bani, președintele IOhannis s-a dus imediat la Istanbul, să extindă înțelegerea.unguri_dati_la_turci.jpg

Se pare că nici nu ne costă mult, iar integrarea ungurilor într-un popor de turci, cu care sunt înrudiți, fiind cu toții nomazi asiatici, va fi foarte simplă. Ba, fiind mult mai primitivi decât turcii, ungurii le-ar putea aminti unele meșteșuguri, precum confecționarea șeilor și a iurtelor, și ar veni cu noi modele de mustăți.

”Toți sunt mustăcioși. Nu poți să faci diferența între un ungur bronzat și un turc. În Turcia au câtă stepă vor. Și vor fi și mai aproape de rudele din Mongolia. Și ce dacă e război lângă Siria? Nu se laudă ei că sunt un popor de viteji, care se trag din Attila? Se vor simți în elementul lor. Plus că acolo steagul lor secuiesc va fi primit cu urale, că are deja Semiluna Profetului pe el. Ei sunt de fapt niște turci și nici nu-și dau seama. Se vor simți mult mai bine în Turcia și sper să plece cât mai curând”, explică istoricul Decebal Popescu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Wednesday, 23.03.2016 12:11 Politic

National Cinematografic