Auzind că Putin are doar 2 miliarde de dolari în Panama, politicienii români strâng bani să-l ajute

Scandalul conturilor din Panama a arătat întregii lumi adevărul despre Vladimir Putin! Potrivit documentelor recent dezvăluite, acesta ar deţine doar 2 miliarde în offshore-uri, fapt care i-a înduioşat profund pe politicienii români.

Dând dovadă de omenie şi solidaritate, mai mulţi parlamentari PSD şi PNL, alţi oameni politici şi un cerşetor de la Piaţa Romană au început să strângă donaţii pentru a-l ajuta pe preşedintele rus.

“Am deschis un cont în insulele Cayman la care oricine poate contribui, inclusiv prin SMS”, spune un afacerist român din domeniul software-ului care jură că nu e Sebastian Ghiţă. “Dar aveţi grijă să nu vă intercepteze DNA-ul.”

“Unii ar putea lua în derâdere gestul nostru umanitar, dar gândiţi-vă bine: oricare dintre noi ar putea ajunge în situaţia lui Putin. Să fii nevoit să supravieţuieşti cu 2 miliarde de dolari e inuman!”, a declarat un fost securist aflat după gratii, care a decis să-şi păstreze anonimatul ca să nu fie acuzat că încearcă să exploateze în interes personal drama liderului de la Kremlin.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
4 aprilie 2016 13:25
Citește mai mult despre: avere offshore panama parlamentari politicieni Putin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult