Avalanșă de măsuri populiste dedicate electoratului PSD! Se vor ieftini semințele și berea la PET

Cei mai proști dinte votanți, cei care pun ștampila pe PSD sau UNPR, au un nou motiv de bucurie. După pomana electorală cu 10% în plus la salariu pentru toți bugetarii, PSD-ul a mai introdus un amendament, menit să le facă viața mai ușoară votanților lor tradiționali: berea la PET și semințele, ingrediente nelispite din viața fanilor PSD, se vor ieftini cu 30%.

 
Pesediștii au introdus în amendament și câteva măsuri dedicate, care se vor aplica exclusiv în anumite județe, nu în toată țara. De exemplu, în Vaslui se va ieftini cu 50% spirtul Mona, cea mai populară băutură din județ. La fel, doar în Teleorman, uleiul, făina și gălețile vor deveni gratuite de fiecare dată când e campanie electorală.
 
PSD a identificat și sursele financiare prin care impactul asupra bugetului să fie complet eliminat: se vor scumpi o serie de produse pe care votanții PSD nu le-ar cumpăra niciodată. Printre acestea, pasta de dinți, săpunul, cărțile sau biletele la teatru sau cinema. Evident, se vor scumpi și bilete la concerte rock, pentru că la ele se duc numai sataniști și drogați, care mai și urăsc PSD-ul.

Scris de Calin
12 noiembrie 2015 08:38
Citește mai mult despre: bere la pet cocalari pomana populism PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult