Islamul chiar ar fi o alternativă bună pentru România. Legea islamică Sharia s-ar potrivi la fix pe realităţile româneşti, mai ales în cazul politicienilor hoţi. Dacă s-ar aplica Sharia, pesediştii corupţi  şi toţi ceilalţi politicieni hoţi n-ar mai primi arest la domiciliu, ci li s-ar tăia direct mâna, în public.sharia_psd.jpg

“Elena Udrea n-ar mai putea să voteze în Parlament cu bilele la vedere, pentru că n-ar mai avea o mână. Ponta n-ar mai putea jura că n-a plagiat cu o mână pe piept şi una pe Biblie, pentru că n-ar mai avea o mână, sau chiar ar fi decapitat, fiind şeful celui mai corupt partid din lume, PSD”, explică Decebal Popescu, expert Sharia.

Cu o mână tăiată, parlamentarii n-ar mai putea să voteze la două mâini în plen, şi s-ar gândi de două ori înainte să încerce să fure, sau chiar să candideze din nou pe listele vreunui partid. Studiile sunt clare: cu cât sunt mai puţini parlamentari, cu atât e mai puţină hoţie.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 09.12.2015 18:52 Politic

National Cinematografic