Avem cu 110 parlamentari în plus! Riscăm să depăşim nivelul maxim de prostie pe m² acceptat de UE

Faptul că România va avea peste 100 de parlamentari în plus ca urmare a alegerilor de duminică nu este privit deloc cu ochi buni de oficialii UE. Bruxelles-ul a avertizat Bucureştiul că ţara noastră riscă să depăşească nivelul maxim de prostie pe m² acceptat la nivelul instituţiilor UE.

„După ce că veţi avea în Parlament zeci de persoane cu dosare penale, mai aveţi şi zeci de indivizi care fac parte din partidul lui Dan Diaconescu. În plus, USL şi PDL sunt şi ele bine reprezentate la nivelul idioţilor trimişi în Parlament. Şi, peste toate, numărul parlamentarilor a crescut cu 110 persoane. E mai multă prostie pe m² decât putem tolera la nivelul UE”, se spune în scrisoarea venită pe adresa Parlamentului.

Dacă România nu găseşte în cel mai scurt timp posibil o soluţie prin care să reducă numărul parlamentarilor, sau măcar să-i înlocuiască pe cei mai proşti dintre ei, ţara noastră riscă să fie exclusă din UE. Asta cu atât mai mult, spun oficialii UE, cu cât nivelul de prostie pe m² este la cote exagerate nu doar în Parlament, ci şi la Cotroceni.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
11 decembrie 2012 15:12

Alte articole

Vezi mai mult