După un președinte jucător, avem un președinte călător! Aflat într-o vizită privată în Republica Costa Rica, Klaus Iohannis a postat pe Facebook ca din întâmplare o poză în care apare şi infractoarea Elena Udrea, demonstrând că aceasta a fugit din ţară.iohannis_costarica.jpg

Klaus Iohannis confirmă din nou că e o forţă de partea statului de drept, un președinte care face mai multe pentru justiţie decât toţi procurorii. ”Ştiam că putem conta pe el!”, spun simpatizanții lui Klaus. ”La câte țări exotice vizitează, suntem convinși că președintele de fapt lucrează în secret pentru DNA, e pe urma fugarilor”.

”La cât mă plimb, nu puteți voi scăpa câți pot eu găsi”, le-a spus Klaus Iohannis corupților de la frontierele României, dar și magistraților care lasă în libertate cei mai periculoși infractori.  

Președintele spune că a fost simplu să dea de Elena Udrea: ”Se băga în pozele tuturor, despuiată, ca o țață pe plajă la Mamaia. Nu e singura poză disponibilă, foarte mulți o pozau, pentru că li se părea ciudat ca o grasă între două vârste, cum e Udrea, să se creadă sexy. Femeia e evident dereglată mintal, după ce predecesorul meu Băsescu a abandonat-o ca pe o zdreanță, cum probabil și merita”, a mai spus Klaus.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Friday, 09.02.2018 20:37 Politic

National Cinematografic