Avem o Constituţie înapoiată! Nu conţine nici o postare făcută de Lucian Mîndruţă pe Facebook

Un nou scandal pe subiecul viitoarei Constituţii. Mai multe ONG acuză aleşii că refuză fără temei să introducă în următoarea variantă a legii fundamentale măcar o parte din ceea ce postează Lucian Mîndruţă pe Facebook. „El este etalonul pentru o societate funcţională”, spun ong-iştii.

Mai mult, se pare că aleşii au refuzat şi planul de rezervă al fanilor lui Mîndruţă. „Dacă am văzut că nu vor să-i introducă postările în Constituţie ca articole”, spune un admirator al lui Mîndruţă, „le-am cerut parlamentarilor ca toate afirmaţiile sale de pe Facebook care primesc mai mult de 1.000 de Like-uri şi Share-uri să devină automat legi organice. Dar, incredibil, au refuzat. Sunt înapoiaţi, mie mi-e clar asta.”

Fanii vor să strângă semnături, ca să organizeze un referendum. „Lucian Mîndruţă are pe Facebook păreri pertinente şi argumentate despre sistemul de sănătate, despre învăţământ, despre clasa politică, despre televiziune, despre monedenităţi, despre chefurile maneliştilor, practic despre orice. Se poate face o Consituţie numai din ce postează el pe Facebook”, spun fanii lui Mîndruţă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
11 iulie 2013 13:07

Alte articole

Vezi mai mult