Avertisment dur al medicilor: Nu staţi în soare, că ajungeţi ca Laszlo Tokes şi cereţi numai tâmpenii

Canicula tâmpeşte, spun medicii români, care oferă exemplul europarlamentarului Laszlo Tokes, cel care i-a cerut premierului maghiar ca Ungaria să ofere protectorat Transilvaniei. Chiar dacă lipsa de intelect a lui Laszlo Tokes nu are neapărat legătură cu canicula, e cert că, spun medicii, canicula poate provoca scăderi dramatice ale coeficientului de inteligenţă.

De aceea, medicii le recomandă cetăţenilor României să nu stea în soare pe perioada caniculei, pentru că riscă să se tranforme într-un fel de Laszlo Tokes. „Poate nu chiar atât de idioţi şi rupţi de realitate, dar pe-aproape. Statul excesiv în soare îl poate face pe absolut oricine să creadă că strămoşii săi au fost primii în Ardeal”, sună avertismentul sumbru al medicilor.

Avertismentul medicilor a venit însă prea târziu pentru locuitorii din Teleorman, unde mai mulţi cetăţeni au început să creadă tot felul de baliverne, după ce i-a bătut soarele în cap. Mulţi teleormăneni sunt acum convinşi că „Alexandria e capitala Transilvaniei” sau că „Teleormanu-i fruncea!”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
29 iulie 2013 13:07

Alte articole

Vezi mai mult