Avertismentul medicilor pentru Dragnea: dacă fuge din ţară să nu care el valizele!

Diagnosticul lui Liviu Dragnea e mai nasol decât se credea iniţial. Medicii i-au interzis ferm să care valize cu bani, în cazul în care decide totuşi să se care dracului din ţară. Dacă totuşi e forţat de împrejurări să care nişte valize, medicii îi recomandă trollerele cu 4 roţi, dar sub nicio formă să nu se opintească singur să le dea jos din portbagaj când ajunge la aeroport.

“Îi recomandăm lui Dragnea să folosească serviciile unor slugi, precum cele din Jandarmerie, unde se vor găsi mereu persoanje josnice, dar obediente, care pentru nişte mărunţiş vor ajuta pesediştii să fure. E firesc să-l ajute pe şeful cel mare să plece cu banii furaţi de la români”, spune medicul care îl tratează pe Dragnea.

Chiar şi colegi din PSD l-au avertizat pe Dragnea să nu exagereze: “Dacă paralizează şi nu mai poate să ne bage prin funcţii peste tot?”.

Codrin Ştefănescu le-a spus însă medicilor să nu-i poarte de grijă lui Dragnea, că nu e cazul: “La cât a furat şefu’, va căra banii cu un tren de marfă, nu cu valizele. În cel mai rău caz, facem un lanţ uman de pesedişti şi dăm valizele din mână în mână până la Nădlac”, a spus Codrin.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
18 martie 2019 16:58
Citește mai mult despre: Dragnea furt hot valize

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult