Diagnosticul lui Liviu Dragnea e mai nasol decât se credea iniţial. Medicii i-au interzis ferm să care valize cu bani, în cazul în care decide totuşi să se care dracului din ţară. Dacă totuşi e forţat de împrejurări să care nişte valize, medicii îi recomandă trollerele cu 4 roţi, dar sub nicio formă să nu se opintească singur să le dea jos din portbagaj când ajunge la aeroport.dragnea_internat_paralizat.jpg

“Îi recomandăm lui Dragnea să folosească serviciile unor slugi, precum cele din Jandarmerie, unde se vor găsi mereu persoanje josnice, dar obediente, care pentru nişte mărunţiş vor ajuta pesediştii să fure. E firesc să-l ajute pe şeful cel mare să plece cu banii furaţi de la români”, spune medicul care îl tratează pe Dragnea.

Chiar şi colegi din PSD l-au avertizat pe Dragnea să nu exagereze: “Dacă paralizează şi nu mai poate să ne bage prin funcţii peste tot?”.

Codrin Ştefănescu le-a spus însă medicilor să nu-i poarte de grijă lui Dragnea, că nu e cazul: “La cât a furat şefu’, va căra banii cu un tren de marfă, nu cu valizele. În cel mai rău caz, facem un lanţ uman de pesedişti şi dăm valizele din mână în mână până la Nădlac”, a spus Codrin.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Monday, 18.03.2019 18:58 Politic

National Cinematografic