Avionul cu care Ciolacu s-a dus în Germania a fost casat, că s-a descălțat în el

Acțiunea de propagandă politică a premierului Marcel ciolacu a avut parte de un sfârșit trist. Avionul de linie cu care Ciolacu a plecat în vizita oficială în Germania a fost casat, dezmembrat și vândut la piese, după ce s-a dovedit că Ciolacu s-a descălțat la bord în timpul zborului.

Problemele au apărut imediat după ce Marcel Ciolacu și-a dat pantofii jos, atmosfera din cabină fiind expusă direct la șosetele de țăran de Buzău ale lui Ciolacu. Sistemul de siguranță al avionului s-a activat instantaneu, iar măștile de oxigen au coborât din compartimentul superior.

Piloții au vrut să execute o aterizare de urgență, însă în cele din urmă s-a decis ca avionul să coaboare la 2000 de metri i să fie deschis un geam, ca să mai iasă duhoarea. Din păcate nici asta n-a fost suficient.

La următorul zbor, pasagerii spun că în scaune pătrunsese un miros îngrozitor de ciorapi: ”Era ca și cum în acest avion ar fi fumat ani de zile imbecilii ăia cu țigări electronice. O duhoare intensă de ciorapi care ni se lipește de haine, de păr și intră în piele”, spune Manuel Beckenbauer, pasager în avionul groazei.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
6 iulie 2023 17:06
Citește mai mult despre: avion Ciolacu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult