Avocații lui Sorin Oprescu au cerut eliberarea acestuia, ca să poată să încaseze și restul de mită

După ce a fost reținut ieri seară pentru încasarea unei mite de doar 25.000 de euro, primarul Capitalei, Sorin Oprescu a fost prezentat astăzi judecătorilor cu propunere de arestare. Avocații primarului au solicitat punerea acestuia în libertate de îndată, întrucât suma de 25.000 de euro e prea mică și primarul mai are de încasat.

„Procurorii s-au grăbit cu flagrantul, l-au săltat pe Oprescu abia la primul teanc. Dovadă clară de incompetență și răzbunare politică. Orice prost știe că primul teanc de bani e ăla care se scoate din valiză, să-l fluturi un pic pe la nas să vezi că nu sunt falși, să le simți mirosul. Dar cu procurori făcuți la apelul de seară, ce să te aștepți”, a declarat un avocat al lui Oprescu.

În cazul în care va fi totuși arestat, Sorin Oprescu este dispus să facă orice pentru a ieși mai repede din pușcărie, la fel ca și colegii săi infractori, cu ajutorul cărților. „Am înțeles că trebuie să publici cărți pentru a ieși din închisoare. Nu sunt un amator, la primul plagiat ca fraierii ăștia. În două săptămâni am zburat”, a spus acesta.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

6 septembrie 2015 09:53
Citește mai mult despre: mita Oprescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult