Avocatul lui Şova, convins că acesta va scăpa: “A luat şpaga în bani de Monopoly!”

Chemat de câteva ori la DNA pentru a depune declarații într-un dosar de luare de mită, senatorul Dan Șova are șanse mari să scape întrucât, conform declarațiilor avocatului acestuia, a primit mita în bani de Monopoly. „Procurorii i-au întins o capcană lui Dan Șova, i-au dat câteva teancuri de bani marcați iar acesta a spus că va interveni pe lângă primarul Onțanu pentru a obține autorizații de construcție a unui cartier de case pe Baltic Avenue”, a declarat avocatul lui Șova.

Banii primiți de Șova erau hârtii de 100 și 500 de dolari dar și un tichet pe care scria „You have won second place in a beauty contest, you win 10 dolars”. În cazul în care va fi găsit vinovat, Dan Șova va trebui să stea la închisoare cel puțin trei ture, două dacă nu e lumea atentă când se dă cu zarul.

Dan Șova a fost săltat de procurori din fața blocului, unde se juca cu încă doi corupți. La domiciliul acestuia s-au găsit mai multe seturi de Lego furate de la alți copii, precum și un exemplar folosit din Mein Kampf.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

20 noiembrie 2015 16:33
Citește mai mult despre: dan sova DNA

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult