Azi, la spitalul Obregia, Corneliu Vadim Tudor depune jurământul de președinte al României

Înconjurat de prieteni, cunoștințe, rude care au semnat pentru el și medici, Corneliu Vadim Tudor a depus astăzi jurământul de credință ca președinte al României, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în curtea spitalului Alexandru Obregia din București. Pentru că nu s-a găsit o biblie adecvată președintele a jurat pe un volum din „Medicina Pentru Toți”, ediția ’65, de buzunar.

„Mulți au spus că sunt nebun când am anunțat că voi candida, din nou, la peședinție. Eu vă întreb, acum, unde sunt acei oameni, unde sunt acei detractori? Nici măcar umbra ducelui de Wellington nu a mai rămas, incompetentul de de Ney este dispărut iar șoarecul de Talleyrand se-ascunde printr-o pivniță”, a strigat Vadim, în discursul inaugural, în fața unei mulțimi în delir.

Participanții la ceremonie, pintre care s-au aflat numeroși șefi de stat, câștigători de premii Nobel și inventatori au încheiat ziua ciocnind cupe de Diazepam Forte.

Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția specială de duminică, dedicată alegerilor, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

Scris de Eftimie
18 noiembrie 2014 13:11

Alte articole

Vezi mai mult