B1 TV a difuzat din greşeală secvenţe din al cincilea mandat al lui Băsescu!

Gafă de proporţii la B1 TV! În cadrul principalului jurnal de ştiri al postului au fost difuzate, dintr-o eroare, mai multe secvenţe de la depunerea jurământului de preşedinte la al cincilea mandat al lui Traian Băsescu. Analiştii media spun că probabil imaginile au fost înregistrate de pe acum pentru ca atunci când va avea loc cu adevărat ceremonia, în 2024, Băsescu să nu arate prea bătrân şi prăpădit, dând senzaţia unui dictator slab, uşor de dat jos chiar şi în mod democratic.

Conducerea postului B1 TV şi-a cerut la rândul său scuze în mod public pentru că le-a stricat românilor surpriza, dar în acelaşi timp a subliniat şi aspectele pozitive ale acestei greşeli: oamenii ştiu de pe acum la ce să se aştepte şi pot profita de faptul că încă e simplu să emigrezi. De asemenea, graţie acestei gafe mulţi românii se bucură că nu mai au nesiguranţa regimului dictatorial de mâine.

De asemenea, ca un detaliu picant, conducerea canalului de televiziune a dezvăluit faptul că până în 2024 se vor rebrandui drept „Băsescu 1 TV”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
29 iunie 2012 11:06

Alte articole

Vezi mai mult