Bac 2015! Mulți elevi au venit cu părinții la afișarea rezultatelor, ca să le citească și lor notele

Că să nu se mai roage, ca în alți ani, de necunoscuți să le citească și lor notele obținute la Bac, elevii au preferat anul acesta să se prezinte la afișarea rezultatelor cu părinții. Cel puțin așa s-a întâmplat în județele pesediste din sudul țării, unde prostia s-a accentuat grav în ultimii ani.

”Ca să văd ce notă am, trebuie să cunosc atât literele, ca să-mi găsesc numele, cât și cifrele, ca să aflu nota”, se plânge un elev teleormănean. ”Și am terminat 12 clase la un liceu industrial, n-am absolvit facultatea de la NASA, ca să știu lucrurile astea. Așa că am venit cu ambii părinți: mama e bună la litere, că știe de la alegeri cum se scrie PSD și Ponta, iar tata se pricepe la numere, că se uită la fotbal și le știe de acolo.”

În schimb, elevii aroganți din Teleorman sau Giurgiu, care au crezut că își pot afla singuri nota obținută la Bac, se află și acum, la câteva zile după afișarea rezultatelor, în fața avizierelor școlii, incapabili să se găsească pe listă. Și vor mai rămâne mult și bine acolo, pentru că cei mai avansați dintre ei abia au identificat trei litere din numele lor de familie.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
10 iulie 2015 18:07

Alte articole

Vezi mai mult