Badea, Gâdea şi Ciutacu susţin legalizarea prostituţiei intelectuale

Mircea Badea a organizat, împreună cu Mihai Gâdea şi Victor Ciutacu, un nou miting de protest în Piaţa Victoriei. De data aceasta, cei trei oameni din Antene au protestat împotriva parlamentarilor care au blocat la comisii legea care prevede legalizarea prostituţiei intelectuale.

“M-am săturat să mă prostituez intelectual la măsuţă. Vreau condiţii decente”, a urlat în portavoce Mircea Badea. Mihai Gâdea, în schimb, a fost mult mai cerebral. “Susţin legalizarea prostituţiei intelectuale pentru că vreau să mă prostituez pentru mai mulţi moguli, nu doar pentru unul, fie el şi Voiculescu. Serviciile mele sunt la dispoziţia oricui e dispus să plătească bine. Ţin însă să precizez că accept doar cash, nu şi bonuri de masă”, a spus moderatorul de la “Sinteza zilei”.

“Toată lumea ştie că eu iau bani de la Voiculescu ca să-l înjur pe Băsescu. Nu înţeleg de ce eu trebuie să iau aceşti bani la negru şi nu pe un contract, astfel încât să câştige şi statul din taxe şi impozite. Dacă cineva se gândeşte că eu, de exemplu, o să încetez să mă prostituez intelectual, se înşală amarnic. Legalizaţi odată prostituţia intelectuală!”, a urlat la portavoce şi Victor Ciutacu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
22 noiembrie 2011 14:46

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult