Badea şi Gâdea s-au ciocnit cap în cap încercând să-l pupe în cur pe Voiculescu în acelaşi timp

Accident teribil în care au fost implicate două dintre vedetele postului Antena 3! În timpul unei banale manevre de pupare în cur a lui Dan Voiculescu, Mircea Badea şi Mihai Gâdea s-au ciocnit frontal, ca urmare a faptului că s-au angajat în acelaşi timp în operaţiunea de pupare în cur.

“L-am văzut pe Mircea că se îndreaptă în viteză cu limba scoasă spre curul domnului profesor Voiculescu, dar nu mă aşteptam să-mi taie faţa. El venea din stânga mea, deci în mod normal trebuia să-mi acorde prioritate de dreapta. Am încercat să-l evit în ultimul moment, dar era deja prea târziu, Badea venea cu viteză prea mare”, a rememorat Mihai Gâdea momentul accidentului.

Din fericire, cei doi moderatori Antena 3 au scăpat doar cu răni superficiale, care nu au necesitat internarea lor. “Având limba scoasă, mi-am muşcat-o în momentul impactului, am mai avut şi o vagă durere de cap, dar în rest sunt bine”, a spus Badea. “Oricum, nu e prima dată când mă ciocnesc cap în cap cu cineva încercând să-l pup pe domnul Voiculescu în cur, lucruri de genul ăsta i se pot întâmpla oricui.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
10 ianuarie 2013 16:02
Citește mai mult despre: accident antena3 badea gadea pupat in cur Voiculescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult