O ţară întreagă îi ţine pumnii! După ce Realitatea TV şi-a pierdut, în sfârşit, licenţa de emisie, Cozmin Guşă s-a înscris în PSD, "ca simplu membru", ca să îl îngroape definitiv şi pe ăla.

cozmingusa_bataie.jpg
"Trustul Realitatea a fost doar încălzirea. Adevărata provocare e să falimentezi PSD-ul, pentru că ăla are resurse, nu glumă. Dacă reuşesc, să-mi faceţi statuie în Piaţa Victoriei, da?", a afirmat Guşă, în direct la ultima emisiune a postului său.

Potrivit apropiaţilor, Guşă a mai încercat să distrugă PSD-ul din interior în 2003-2004, pe vremea lui Năstase, dar n-a reuşit decât să îl sape pe Năstase. "Ehei, pe vremea aia partidul era încă puternic, n-avea cum să îl demoleze un singur om. Acum are mai puţină vlagă, dacă te concentrezi eu zic că îl razi de pe faţa Pământului! Baftă, Cozmin! Dă-i să zacă!", afirmă un prieten al lui Guşă.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Tuesday, 29.10.2019 14:42 Politic

National Cinematografic