Bănăţenii se plâng că le-a tăiat Robu cablurile şi acum trebuie să meargă pe jos la muncă

Măsurile luate de primarul Robu în Timișoara privind tăierea cablurilor din centrul orașului, să nu mai arate orașul ca jegul ăla de București, au deranjat unele din cele mai vechi familii ale orașului. Mai mulți urmași ai familiei lui Johnny Weissmuller, cunoscut în lumea întreagă ca Tarzan, au protestat cu privire la deciziile edilului.

„Mi se pare strigător la cer ca în mileniul trei, în secolul XXI chiar, să mai ai astfel de atitudini barbare față de ecosistem. În cablurile acelea locuiau una din ultimele specii de urangutan cu frunte lată din lume, jungla de stâlpi și liane urbane este considerată una din ultimele păduri virgine din arealul urban românesc”, spune Marcel Weissmuller, unul din urmașii lui Tarzan.

Tărzăneii din Banat spun că sunt tratați cu indiferență de autorități, deși sunt plătitori de taxe importanți. „Doar anul trecut am adus la bugetul localității peste 1000 de banane coapte, 20 de piei de tigru și un set complet de vârfuri de săgeți, ca nou. Cine credeți că culege palmierii, angajații primăriei?”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

19 martie 2019 15:36
Citește mai mult despre: Banat cabluri Tarzan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult