Bănicioiu, prost până la capăt. A promis că medicii vor fi înlocuiţi cu tehnocraţi

E infernal de prost! Ministrul Sănătăţii spune că a înţeles ce vrea strada şi va da afară toţi medicii din spitale, ca să aducă în locul lor tehnocraţi. Bănicioiu declară că “imediat ce se termină vânzoleala asta de prin spitale ne reorganizăm şi aducem tehnocraţi capabili, nu vom mai angaja oameni prin spitale doar pentru că au făcut medicina”.

În schimb, medicii spun că Bănicioiu nu prea mai e ministru: “Azi n-a fost lăsat să intre în Spitalul Floreasca, pentru că e prea jegos ca om şi există un real pericol de infecţie. N-am văzut niciodată un caz atât de grav. Zici că e un puroi ambulant”, spune un medic de la Floreasca.

Bănicioiu l-a recomandat pe Oprescu pe post de tehnocrat: “Cunoaşte bine sistemul medical, acum nici nu e ocupat, s-ar putea ocupa de sănătate. De ce să ţine internişti şi rezidenţi pe salarii de mizerie? Mai bine aducem un tehnocrat ca Oprescu, el ştie bine cum să cumpere echipamente medicale pe sute de milioane de Euro, că doar fiul dumnealui are firmă care se ocupă cu aşa ceva”, a mai declarat Bănicioiu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
6 noiembrie 2015 19:11
Citește mai mult despre: Bănicioiu Oprescu sanatate

Alte articole

Vezi mai mult