Bărbaţii sunt fermi! “Declaraţi duminică 14 februarie zi lucrătoare, ca să scăpăm de Valentine’s”

Pentru că anul acesta Valentine’s Day cade duminca, speranțele bărbaților de a sta peste program la muncă și a scăpa, astfel, de funesta zi sunt năruite. Există însă speranță, nu trebuie să capitulăm! ”Duminica asta trebuie declarată zi lucrătoare, ca să scăpăm astfel de Valentine’s Day”, cere reputatul bărbat Decebal Popescu.

”Noi, bărbații, nu trebuie să fim prizonierii fatalismului. Nu, nu e obligatoriu ca de Valentine’s Day să fim abuzați cu romantism și alte mizerii similare”, spune reputatul bărbat. Decebal Popescu a apreciat că demnitatea umană este mult mai importantă decât o sărbătoare imbecilă importată din SUA.

Evident, va trebui să existe și o compensație. Pentru că vor munci duminica asta, de Valentine’s Day, bărbații vor primi nu una, ci cinci zile libere, respectiv toate zilele lucrătoare din săptămâna viitoare. ”Oricum avem nevoie de liniște, ca să ne pregătim psihic pentru ceea ce urmează, 1 și 8 Martie, care cad cum nu se poate mai prost, în mijlocul săptămânii”, a explicat Decebal Popescu.

Scris de Calin
10 februarie 2016 18:02
Citește mai mult despre: Valentine's Day

Alte articole

Vezi mai mult