Bărbatul care i-a furat caserola cu mâncare lui Șoșoacă are grave dureri de spate

Un coleg de partid al Dianei Şoşoacă s-a înhămat la mai mult decât putea duce! Cunoscut doar ca Nicu, bărbatul în vârstă de 42 de ani era cât pe-aci să-şi rupă spatele în timp ce încerca să fure caserola cu mâncare pe care Şoşoacă şi-o adusese la sediul SOS România pentru prânz.

„Recunosc, eram lihnit de foame, pur şi simplu n-am putut rezista când am văzut în frigider caserola aia. Am zis că poate nu observă doamna Diana, că mai are vreo două…”, mărturiseşte Nicu. „Înţelegeţi-mă şi pe mine, erau înăuntru de toate, de la gogoşi şi papanaşi până la şaorma, burgeri, piftie, pârjoale, cartofi gratinaţi, salată de sfeclă, rasol de vită, fasole făcăluită, ciorbă de perişoare, şalău de Nil, un purcel de lapte, tocană de cerb, ceafă de mistreţ, labă de urs, o duzină de covridogi, pizza, lasagna, sushi, sarmale în foi de viţă, de varză, de tei, de ştevie… ceva de-a dreptul pantagruelic.”

„Ce am omis să iau în calcul e că toată caserola avea vreo 40 de kile”, adaugă bărbatul, care în prezent beneficiază de concediu medical, zace în pat şi se dă cu Ben-Gay pe cocoaşă. „Aştept să-mi treacă durerile de spinare ca să pot să mă întorc la birou să îmi cer scuze.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
3 martie 2024 05:12
Citește mai mult despre: sosoaca

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult