Barbişonul lui Varujan Vosganian, efectul sexului oral?

Varujan Vosganian a fost implicat recent într-un imens scandal sexual, după ce pe internet au apărut mai multe poze cu el în timp ce făcea sex oral unei femei. Ce frapează la imagini este faptul că, înaintea partidei de sex oral, Varujan nu avea celebrul său barbişon, în schimb la final îl avea.

Explicaţia pentru acest fapt a venit din partea femeii care pretinde că Varujan i-a făcut sex oral: înaintea partidei, vicepreşedintele PNL s-a dat pe faţă cu super glue în loc de after shave, astfel că la finalul operaţiunii s-a ales cu un barbişon de toată frumuseţea.

Se explică astfel şi de ce Varujan are barbişonul întodeauna la aceeaşi dimensiune. Oricum, în urma incidentului cu super glue, Varujan s-a jurat că va face sex oral doar cu femei care se epilează complet în zona inghinală.

Singura modificare pe care a suferit-o barbişonul de-a lungul timpului a fost culoarea, dar asta doar pentru că Varujan şi l-a vopsit cărunt pentru a distrage atenţia de la incidentul din timpul partidei sex oral.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
24 septembrie 2010 11:43

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult