Barna a trimis sardaukarii imperiali în sietch-ul unde stă familia lui Nicușor Dan

Surse din sud, din zona Tabr dau ca sigure raiduri ale sardaukarilor imperiali în sietch-urile unde stă bătrâna vrăjitoare Bene-Geserit, soacra lui Nicușor Dan, concubina acestuia, fiica lui Lyet-Kynes precum și copilul lor. Agresiunea lui Dan Barna vine după ce Nicușor Dan a venit călare pe un vierme în sediul USR, murdar de spice la nas și a cerut ca toți useriștii să i se închine și să-l susțină la primăria București.

Atmosfera este una încordată în cadrul USR, că nu toată lumea e foarte convinsă că Nicușor Dan e Kwisatz Haderach-ul, deși e destul de clar că altul care să facă din nimic procente nu prea au, în condițiile în care Barna are charisma unui păstrăv de deșert iar nepotul său Feyd-Rauta-Caramitru jr este vizibil retardat.

Pe străzile capitalei s-au constituit patrule mixte, USR-Plus, care încearcă să identifice feydakinii lui Nicușor Dan și să-i excludă din timp ca să nu apuce să facă valuri prin grupul de Facebook. „Nicușoristul tipic are privirea vinovată dar opinii foarte ferme, arată cam ca Stelian Ion. Stelian Ion e un trădător, asta voiam să spun”, a declarat o sursă din USR.

Scris de Ef
23 ianuarie 2020 14:01
Citește mai mult despre: USR

Alte articole

Vezi mai mult