Surse din sud, din zona Tabr dau ca sigure raiduri ale sardaukarilor imperiali în sietch-urile unde stă bătrâna vrăjitoare Bene-Geserit, soacra lui Nicușor Dan, concubina acestuia, fiica lui Lyet-Kynes precum și copilul lor. Agresiunea lui Dan Barna vine după ce Nicușor Dan a venit călare pe un vierme în sediul USR, murdar de spice la nas și a cerut ca toți useriștii să i se închine și să-l susțină la primăria București.

sardukar.jpg

Atmosfera este una încordată în cadrul USR, că nu toată lumea e foarte convinsă că Nicușor Dan e Kwisatz Haderach-ul, deși e destul de clar că altul care să facă din nimic procente nu prea au, în condițiile în care Barna are charisma unui păstrăv de deșert iar nepotul său Feyd-Rauta-Caramitru jr este vizibil retardat.

Pe străzile capitalei s-au constituit patrule mixte, USR-Plus, care încearcă să identifice feydakinii lui Nicușor Dan și să-i excludă din timp ca să nu apuce să facă valuri prin grupul de Facebook. „Nicușoristul tipic are privirea vinovată dar opinii foarte ferme, arată cam ca Stelian Ion. Stelian Ion e un trădător, asta voiam să spun”, a declarat o sursă din USR. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 23.01.2020 16:13 Politic

National Cinematografic