Surse din sud, din zona Tabr dau ca sigure raiduri ale sardaukarilor imperiali în sietch-urile unde stă bătrâna vrăjitoare Bene-Geserit, soacra lui Nicușor Dan, concubina acestuia, fiica lui Lyet-Kynes precum și copilul lor. Agresiunea lui Dan Barna vine după ce Nicușor Dan a venit călare pe un vierme în sediul USR, murdar de spice la nas și a cerut ca toți useriștii să i se închine și să-l susțină la primăria București.

sardukar.jpg

Atmosfera este una încordată în cadrul USR, că nu toată lumea e foarte convinsă că Nicușor Dan e Kwisatz Haderach-ul, deși e destul de clar că altul care să facă din nimic procente nu prea au, în condițiile în care Barna are charisma unui păstrăv de deșert iar nepotul său Feyd-Rauta-Caramitru jr este vizibil retardat.

Pe străzile capitalei s-au constituit patrule mixte, USR-Plus, care încearcă să identifice feydakinii lui Nicușor Dan și să-i excludă din timp ca să nu apuce să facă valuri prin grupul de Facebook. „Nicușoristul tipic are privirea vinovată dar opinii foarte ferme, arată cam ca Stelian Ion. Stelian Ion e un trădător, asta voiam să spun”, a declarat o sursă din USR. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Thursday, 23.01.2020 13:13 Politic

National Cinematografic