Baron local, tăiat din greşeală şi făcut cârnaţi după ce s-a ascuns de DNA în coteţul porcului

Încercând să scape de DNA, un baron local din judeţul Constanţa şi-a găsit sfârşitul în chinuri groaznice, tăiat şi făcut cârnaţi de către propria familie!

Cercetat pentru corupţie şi abuz în serviciu în 6 dosare, consilierul local Vlăduţ Popescu se ascundea de mai bine de 3 luni în cocina porcului, “până se mai aşază situaţia”. Situaţia, însă, nu s-a mai aşezat – propria lui familie l-a confundat cu locatarul obişnuit al coteţului, l-a tras de rât afară, l-a pârlit şi l-a tranşat pe un aşternut de paie în mijlocul curţii.

De teamă să nu alerteze mascaţii, Popescu n-a scos nici un sunet în timp ce vărul său, Costache, ascuţea satârul. “De unde era să ştiu că e el? La cât e de gras… În plus, era acoperit de noroi şi lături, iar nouă ne spusese că a fugit în America. Probabil de frică să nu fie turnat de către propriile rude. Acum ce putem să mai facem? Ne bucurăm de cârnaţi”, recunoaşte Costache Popescu, podidit de lacrimi.

“Interesant. Atunci noi pe cine am arestat?”, a comentat un procuror DNA, sugerând să fie investigată urgent sursa grohăielilor din fundul dubei.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
10 decembrie 2014 19:18
Citește mai mult despre: baron local coruptie DNA Ignat porc Sarbatori

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult