Băse neagă că înregistrările lui Ghiţă ar fi reale: ”Nu se aud zgomote specifice băutului de whisky”

Traian Băsescu a negat azi că înregistrările prezentate de Sebastian Ghiță, în care fostul președinte spune că România e un stat mafiot, ar fi reale. Iar argumentul adus de Băsescu este extrem de solid: ”Dacă eram eu în înregistrări, s-ar fi auzit cu siguranță sunete specifice băutului de whisky, ce dracu’! Și cum nu se aude așa ceva, ăla din înregistrări nu sunt eu”, spune liderul PMP.

Ca să fie credibil, Băsescu a prezentat o înregistrare reală cu el, ca să se vadă cât de diferită e de cea a lui Ghiță. Și, într-adevăr, diferențele sunt majore: pe înregistrarea reală se aud constant sunete de pahare care se ciocnesc sau în care se pune gheață și sunete de sticle goale care se rostogolesc pe sub masă, cel mai probabil mișcate de Elena Udrea.

De asemenea, preocupările lui Băsescu nu par să fie legate de cât de mafiot e statul român, ci de cu totul altceva. ”Băi, trimite chelnerul să-mi ia un pachet de țigări”, ”P*la mea, am vărsat whisky-ul pe masă!” sau ”Băi, sunați-o pe Udrea, să vină și ea aici… A, e deja aici. Foarte bine, să vină încoace!” este auzit spunând Băsescu pe înregistrare.

”Sper că acum e clar pentru toată lumea că ăla din înregistrările lui Ghiță nu sunt eu, ci un pămpălău care stă la o masă ca să vorbească tâmpenii, nu ca să se comporte ca un bărbat adevărat și să facă ce trebuie”, a conchis Traian Băsescu.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Calin
17 ianuarie 2017 15:01

Alte articole

Vezi mai mult