Băsescu a lăsat ascunsă mai multă băutură la Cotroceni: ”Poate se schimbă Constituția și mă întorc”

Vizionar! Acesta este cuvântul care îl descrie cel mai bine pe fostul președinte, actual pensionar, Traian Băsescu. Acesta a povestit într-un interviu recent că a lăsat la Cotroceni ascunsă mai multă băutură, în mai multe locuri strategice, pentru situația în care se va întoarce vreodată la Cotroceni.

”Dacă Putin a reușit în Rusia, nu exclud nici eu posibilitatea să redevin președinte, deși am avut deja două mandate”, a spus Băsescu. ”Și e bine să ai proviziile acolo când ajungi la Cotroceni, ca să nu ai surprize. În 2004, când am ajuns la Cotroceni, n-am găsit strop de alcool. Un strop n-a lăsat Iliescu, a lăsat numai cărți de Mao sau Lenin, pe care n-am reușit să le vînd nici măcar la anticariat.”

Traian Băsescu a recunoscut, totuși, că a lăsat băutură la Cotroceni și pentru că nu și-a amintit toate ascunzătorile pe care le-a făcut de-a lungul timpului. ”În total, aveam 174 de locuri pentru ascuns băutura, era și culmea să le rețin pe toate”, spune fostul președinte. ”Am chiar și un beci în care am închis niște chelneri, ca să aibă cine-mi aduce băutura în caz că mă întorc.”

Scris de Calin
29 ianuarie 2015 19:01

Alte articole

Vezi mai mult