Băsescu a lovit un copil care nu i-a dat o floare mamei sale de 8 Martie

Preşedintele Traian Băsescu a susţinut azi o conferinţă de presă în care a ţinut să le arate tuturor femeilor din România cât de mult le respectă cu ocazia zilei de 8 Martie.

„Ştiu că multă lume spune despre mine că sunt un insensibil sau că sunt interesat doar de persoana mea, dar astea sunt neadevăruri. Chiar azi, în drum spre conferinţa de presă, am întâlnit la un semafor un copil, pe care l-am întrebat amabil «Băi piticanie, tu i-ai dat lu’ mă-ta vreo floare azi?», la care el mi-a răspuns, obraznic, «Nu, domnule preşedinte». Am coborât din maşină şi l-am pocnit instant, atât de mult respect femeia”, s-a lăudat Băsescu.

Preşedintele spune că nu se aşteaptă ca toţi românii să iasă acum în stradă şi să pedepsească micuţii care nu le-au dat flori mamelor sale, dar s-ar declara mulţumit dacă măcar câţiva cetăţeni i-a urma exemplul: „Trebuie să ai un respect deosebit pentru femei ca să faci aşa ceva, dar sunt conştient că mulţi români sunt deficitari la acest capitol”, a spus, cu amărăciune, Băsescu.

Scris de Calin
8 martie 2012 16:03

Alte articole

Vezi mai mult