Moldovenii spun că preşedintele este un junior într-ale băuturii şi poate fi băgat sub masă de orice liceean din Chişinău.cetatenie_basescu.jpg

“Am ţinut cont de faptul că s-a născut în Dobrogea şi la noi dobrogenii sunt asimilaţi moldovenilor. Am decis să-i acceptăm dosarul de cetăţenie, dar va fi monitorizat 2 ani, timp în care trebuie să recupereze diferenţa de alcool. Trebuie să mai bea cam 10 cisterne, până să poată spune cu capul sus că e moldovean adevărat”, declară preşedintele Moldovei, Nicolae Timofti.

“S-a văzut şi la ceremonia de investire. După ce am băut sticla ceremonială de vodcă, a căzut şi i-a fost pusă medalia de cetăţean în timp ce un uşier îl ţinea de cap să vomite. La noi, cetăţenii care nu ţin la băutură, ca el, primesc ajutor social, sau sunt internaţi în clinici de alcoolizare”, spune preşedintele tuturor moldovenilor.

Preşedintele a primit şi lecţii de dicţie, pentru a dobândi accentul moldovenesc, iar acum zice “Ţigancă împuţită” de juri că e moldovean.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Thursday, 02.04.2015 13:12 Politic

National Cinematografic