Băsescu a stat la coadă și a plătit 10 dolari ca să se fotografieze cu președintele Obama

Liderul PSD Victor Ponta a ieșit aseară cu declarații șocante despre așa-zisa vizită oficială a lui Băsescu în Statele Unite. El susține că, pentru a face o poză cu Barack Obama, președintele român a plătit fix zece dolari, la fel ca americanii de rând adunați la coadă în fața Casei Albe. Aceștia veniseră din toate colțurile țării ca să se fotografieze cu cel mai puternic om al planetei, deoarece anual, în a doua zi de marți din septembrie, președinția americană sărbătorește ziua porților deschise.

“E trist pentru români, dar ăsta e adevărul. Băsescu a stat la coadă o jumătate de zi ca să-și facă poză cu Obama. Am înțeles că înaintea lui a fost un băiețel de nouă ani din statul Nevada, care i-a spus lui Obama ce-și dorește de Crăciun. Președintele american l-a tras pe copil de fălci, l-a ciufulit prietenește și l-a îndemnat să se pună cu burta pe carte, pentru că el e viitorul țării.”

Ponta susține că Obama a fost foarte uimit când a văzut cine urmează după băiețel.

“Închipuiți-vă ce-a fost în sufletul omului. S-a trezit alături de un est-european chel care încerca să facă glume fără haz. Băsescu plătise totuși taxa de zece dolari și Obama nu mai avea ce să-i facă, a trebuit să-l suporte. A răsuflat însă ușurat când a strigat să vină următorul.”

În caz că nu mai ajungea să-și facă poze cu Obama, Băsescu avea pregătit un plan de rezervă. El plătise un elev de liceu să photoshopeze niște imagini, astfel încât să apară alături de președintele american. Oricum, trucajele nu sunt foarte reușite, deoarece în majoritatea capul lui Băsescu e pus pe corpul Angelei Merkel, iar președintele român pare că poartă fustă și pantofi de fată bătrână.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
14 septembrie 2011 02:37

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult